Påsk-kalender: 6 magiska brev för 39 kr

Påsk-kalendern är ett påskäventyr som består av 6 st påskbrev från Påskharens vän Silverkaninen. Du får den som en PDF-fil att själv skriva ut hemma eller läsa direkt från skärmen. I breven beskriver Silverkaninen hur hen flyttar hem till er och skickar ett brev varje dag fram till Annandag Påsk med bus och andra små upptåg kring våren. Kalendern passar för alla barn men kanske allra mest för barn mellan 3 och 6 år.

Innehåll:
– 6 st brev från Silverkaninen
– Instruktioner och tips
– 8 st små extrakort med uppdrag
– 1 st ram utan innehåll så att du kan skriva ett eget brev

Breven är ett sätt att hålla påsken magisk och låta fantasin flöda för dom små, en mysig och spännande aktivitet tillsammans under våren. 

Det finns två varianter av breven, en som är anpassad för ett barn och en för syskon. Till breven ingår även instruktioner och tips för hur du kan göra Påsk-kalendern extra magisk.

Påsk-kalendern 2020  ♡

Beställ din Påsk-kalender:

Nu kan du beställa årets Påsk-kalender! Fyll i formuläret nedan med ditt namn och mailadress samt ange om du önskar att få din kalender anpassad för ett barn eller för syskon. Betalning sker via swish och kalendern skickas till din mail inom 24 timmar från dess att vi mottagit din betalning.

Påsk-kalender anpassad för ett barnPåsk-kalender anpassad för syskon