Vi älskar magi, kreativitet och bus och minns väl hur vi som barn tyckte så mycket om spännande händelser och att få umgås med våra familjer. Från den känslan fick vi idén om att skapa kreativa kalendrar för barn och familjer.

Våra kalendrar är medvetet lågt prissatta, för att alla barn och familjer ska få roliga stunder tillsammans. Kalendrarna är skrivna inkluderande så att alla familjer oavsett social status, kön eller ursprung ska kunna känna igen sig och hänga med i de små bus och upptåg som karaktärerna hitta på. Ingen reklam eller uppmuntran till inköp sker i kalendern. Snarare uppmuntrar kalendern till lek och kreativitet samt till att umgås och spara på de resurser som finns på vår jord.

Breven är fulla med bus och det medföljer instruktioner för hur busen ska förberedas. Vi vet exakt hur stressigt småbarnslivet kan vara så vi har försökt komma på bus som inte kräver allt för mycket tid och engagemang att förbereda. Sen kan man såklart, om man så önskar, själv vara kreativ och pyssla massor kring breven. Vi kommer att tipsa om massa bus, upptåg och kreativa påhitt på vår Instagramsida @nissekalender så följ oss gärna där för mer inspiration.

Glad Påsk önskar Malin och Pernilla

Titta gärna in hos på Instagram för att få mer inspiration och tips på hur du kan göra er Nissekalender extra rolig och magisk. Ni hittar oss på @nissekalender <3